Virksomheden der leverer den ægte røgede bornholmske vildlaks...

BalteX

Bestillinger  

Alt om BalteX

Laks

Tilberedelse

Emballage

Xtreme kvalitet

Skriv til BalteX

 

 

 

 

 

baltexlogo

 

 

Laks

BalteX leverer idag laks af racen Salmon Salar og er en ægte østersøvildlaks. Laksen lever hovedsageligt af sild,  hvil- ket giver den en god fedtmar- morering og en særdeles fyldig smag.

Koldrøget laks i vacuum

Kold og varmrøget laks...    Ofte hersker der en del forvirring  i begreberne kold og varmrøget laks. Forskellen på de 2 typer laks, er rygeprocessen. En koldrøget laks ryges med en temperatur på ca. 20 grader, og laksen får en fastere konsistens. Laksen skæres i skiver og spises oftest på franskbrød med røræg eller peberrodssalat.

Den varmrøgede laks ryges med en temperatur på ca. 80 grader og får en konsistens der svarer til en røget sild eller makrel.

Varmrøget laks i vacuum